O nama

Ko je Albumoria?

Filip & Petra ♥

Albumi sa sličicama

Albumoria je novi domaći brend koji ti donosi albume sa sličicama kakve pamtiš iz detinjstva. Kao dvoje mladih ljudi koji vole sličice, dizajn, albume, originalne poklone i vredne uspomene, želeli smo da pružimo i drugima mogućnost da lako i brzo dobiju albume sa sličicama kakve žele. Kreiranjem albuma za sličice želeli smo da prenesemo delić onoga što mi volimo, i da radimo ono u čemu uživamo.

Inspiracija

Inspirisani detinjstvom, želeli smo da napravimo novi način čuvanja uspomena, a i oživljavanja starih. Zbog toga smo dugo smišljali na koji način da osmislimo koncept albuma sa sličicama i odlučili smo da u ponudi imamo 3 vrste albuma:

  • Tematske albume
  • Personalizovane albume
  • Komplet albume
Svi mi želimo da nam uspomene budu na sigurnom, bilo da se radi o foto albumima ili video snimcima. Uz Albumoriu ti čuvanje uspomena može biti zabavno i sigurni smo da ćeš uživati u lepljenju svojih sličica i osećati se kao dete ponovo.

Povratak u detinjstvo

Albumoria je za vraćanje u detinjstvo, poklanjanje, proslavljanje važnih momenata i uspomena, ali i zabavu. U Albumoria albumima ti si glavni lik, a ako želiš imaćeš priliku i da se vratiš u dečije momente kada si skupljao/la sličice svojih omiljenih crtanih junaka, kao i filmova, serija, muzičkih grupa itd.

Albumoria par ilustracija
Albumoria tim

Mi smo Filip & Petra

Albumoria ♥

Handmade & 100% personalizovani albumi sa sličicama