Česta pitanja

Pitanja i odgovori

Albumoria
Sve sličice odmah dolaze u setu uz album, bez duplikata.
Personalizovani: stranice se prave od slika koje izabereš, sličice su takođe slike koje izabereš.
Tematski: stranice već postoje na osnovu određene teme (rođendan, porodica, prijatelji, kućni ljubimci, žurka, uspomene, omiljena boja itd), a sličice su slike koje ti biraš kao i u personalizovanom.
U oba slučaja biraš naslovnu stranu.
Inspirisani su serijama, crtanim filmovima, muzičkim grupama, određenoj estetici itd. Uz taj album nije potrebno slati slike. Sve sličice dolaze u setu uz album, bez duplikata.
U tom slučaju, kada stigneš do samog kraja poručivanja albuma, pojaviće se opcija “Želim još teksta” uz doplatu i tu klikneš. Zatim te mi kontaktiramo i dogovaramo se za dalje.
Ne. Dizajniramo i štampamo personalizovane i tematske albume od slika koje pošalješ. Neki komplet albumi su re-make starih.
Lično preuzimanje nije moguće.
Poželjno je rezervisati ili poručiti album unapred, bar 10 dana unapred.
Neophodno je da je slika bude uslikana bez jakih filtera, a za najbolji rezultat potrebno je da bude uslikana na dnevnom svetlu, u poziciji bez senki. Izbegavajte ubacivanje mutnih slika i onih sa Instagram aplikacije.
Od dana kada je album poručen, album na adresu stiže za 5-7 radnih dana. Neophodno je poručiti minimum 7 dana unapred, poželjno i 10 dana unapred.
Sve pakete šaljemo putem PostExpress-a.
ve albume sa sličicama šaljemo na teritoriji cele Evrope. Cena dostave zavisi od težine paketa, obično je 15 evra. Potrebno je poslati upit na mejl albumoria@gmail.com ili poruku na Instagramu ukoliko želiš da poručiš.
Za slanje u države Balkana na dostavu paketa čeka se 7-10 dana. Za ostale zemlje oko 2-3 nedelje.
Stići će ti poruka da paket možeš da preuzmeš u najbližoj pošti i moći ćeš da ga pokupiš u roku od narednih 5 dana.
Nije moguće vraćanje paketa.
Porudžbina može da se otkaže u roku od 24h od časa zvaničnog poručivanja.